Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sapun lichid antimicrobian Davera Soap 500 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3727 lei Lei
Brand
Klintensiv
Out Of stock
Descriere
Sapun lichid antimicrobian Davera Soap 500 ml

In cabinetele medicale, atat pacientii, cat si medicii trebuie sa fie mereu in siguranta. Impotriva bacteriilor, Klintensiv pune acum la dispozitia specialistilor un sapun lichid antimicrobian, recomandat pentru utilizare regulata. Cu acest produs, tu poti uita definitiv de grija microorganismelor, el dovedindu-se foarte eficient.

Davera Soap contine ca si substanta activa clorhexidina, o substanta cu proprietati dezinfectante, care lupta cu eficienta impotriva oricaror microorganisme. Gratie proprietatilor sale, acest sapun lichid este delicat cu pielea mainilor, putand fi utilizat chiar si de 50 de ori intr-o singura zi.

Mod de utilizare: Inainte inceperii procedurii de spalare a mainilor, bijuteriile sau accesoriile trebuie sa fie indepartate. Apoi, se vor respecta toti pasii tehnici de spalare a mainii, conform OMS:

Mainile vor fi umezite cu apa;
Se aplica 2-3 ml de sapun lichid;
Se freaca mainile palma pe palma;
Se freaca dosul fiecarei maini cu palma celeilelte, cu degetele incrucisate;
Se freaca mainile palma la palma cu degetele incrucisate;
Se freaca cu dosul degetelor palma opusa, cu degetele interpuse;
Se freaca policele cu mana opusa utilizand miscari de rotatie;
Se freaca fiecare incheietura cu mana opusa;
Se clatesc mainile cu apa;

Nu uitati sa utilizati cotul sau un servetel pentru a inchide robinetul. Pentru uscare se va folosi un servetel de unica folosinta.

Substanta activa: clorhexidina 2%.

Tipul de produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012):

Grupa principala 1: Dezinfectante si produse biocide

Tip de produs: 1 - Este un produs biocid destinat igienei umane. Solutie hidroalcoolica pentru dezinfectia igienica si chirurgicala.

Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populatie.

Atentionari: Acest produs este destinat exclusiv utilizarii in urma citirii si intelegerii normelor de siguranta in domeniu. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 C la + 25 C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si avizul sanitar.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura