Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dispenser 2 in 1 gel mixt 450 ml - Botanika

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1858 lei Lei
Brand
Botanika
Out Of stock
Descriere
Atunci cand va doriti sa imbinati utilul cu placutul insa va concentrati sa satisfaceti si nevoile clientului hotelier, alegeti cu incredere un dispenser gel mixt pentru hotel marca Botanika, usor de montat in cabina de dus. Dispenser gel mixt pentru hotel Botanika va va impresiona placut clientii dumneavoastra, prin mirosul creat special pentru a proteja mediul inconjurator, verbina si bergamota. Veti regasi o senzatie placuta de relaxare utilizand produsul din dispenser cu gel mixt Botanika. Dispenser gel mixt pentru hotel din gama Botanika se monteaza foarte usor, produsul este de cea mai inalta calitate si rezista in timp. Dispenser gel mixt pentru hotel din gama Botanika contine 450 ml de produs finit.

Atentie: Holderul se vinde separat! Il puteti comanda accesand link-ul: https://hotelmagazin.ro/set-suport-holder-pentru-dispenser-crem/p/80101 sau https://hotelmagazin.ro/set-holder-pentru-dispenser-alb/p/80100

Acest dispenser se monteaza in perete cu ajutorul unui holde care se vinde separat. Holder-ul se vinde separat la set format din:

1. 4 holdere de plastic

2. Suruburi pentru prinderea in perete;

3. Sistem anti-furt.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura